Odhalenie maloletých páchateľov, bil zaťa aj dcéru

07.11.2005 Celý región

Maloletí páchatelia odhalení\r\nLipianski policajti vypátrali dvoch maloletých páchateľov z Krivian, okr. Sabinov ( 13r. a 11r. ). Maloletí zlodeji 23.10.2005 ...
Maloletí páchatelia odhalení
Lipianski policajti vypátrali dvoch maloletých páchateľov z Krivian, okr. Sabinov ( 13r. a 11r. ). Maloletí zlodeji 23.10.2005 sa spoločne vlámali do rodinného domu v Krivianoch. 73-ročnému majiteľovi odcudzením rôznych vecí spôsobili škodu vo výške 5 000, - Sk.

Vzhľadom na to, že ide o osoby, ktoré pre nedostatok veku nie sú trestne zodpovedné je neprípustné ich trestné stíhanie, teda polícia uznesením prípad odloží.

Bil zaťa aj dcéru
Bardejovskí policajti vyšetrujú trestný čin ublíženia na zdraví a násilia proti skupine obyvateľov , ktorý sa stal v sobotu popoludní v obci Stebník, okr. Bardejov. Zo skutkov je obvinený 75-ročný muž zo Stebníka, ktorý po predchádzajúcej hádke barlou napadol a viackrát ňou udrel 49-ročného zaťa. Následne vytiahol vreckový nožík a ním poškodeného poranil na ruke. Keď na miesto udalosti prišla manželka poškodeného aj túto napadol nožom a poranil ju na ruke. Obom sa vyhrážal zabitím.
Agresívneho muža policajti zadržali a obvinili. Napadnutý muž sa bude liečiť 10 dní a žena 7 dní.
 

Vyberte región

mark